onsdag 6 februari 2013

Mycket nytt..

stormar in i mitt liv nu! Och faktsikt bara positiva saker för en jäkla gång skull..

Självklart är det fantastiskt roligt att äntligen få ett arbete som jag vill ha. Eftersom jag är en vit utbildad kvinna med a-kassa så har jag haft möjlighet att välja lite så att säga. Vet att jag är lyckligt lottad att ha dessa möjligheter.

Har inte börjat arbeta ännu men tjuvstartat med lite kurs i den databas jag kommer att arbeta mycket i. Väldans spännande. Det bjuds både på kaffe och smörgås trots att utbildningen knappt är två timmar lång. Är det så här fint det kommer att vara att arbeta statligt?? Har även träffat andra vikarier som inte är det minsta oroliga över fortsatt anställning. Verkar vara "lätt" att komma vidare. Speciellt för mig som är en helt fantastisk person!

Har även börjat sjunga i en kör! 60-tals kören heter den. Gissa vad vi sjunger? Blev lite ställd första gången då så många liknade min mamma! Men det gick över fort då de minst är lika goa som henne. Mamsen är ju alltid bäst förstås ;)

Ville skriva lite om näthatet som florerar nu i alla sociala medier men det får bli en annan dag. Vill så gärna hålla kvar i mitt goda humör. Så mitt bidrag blir ett positivt ett i stället. Inte riktigt mitt bidrag men jag har gillat det kraftigt på fejjan ;)


Det är en viss Jesper Ericsson som skapat lite nätkärlek i stället. Och DET gillar jag! Har inte helt kommit fram till vem jag ska maila ännu, det blir nog ett par stycken.

Nu ska jag äta en vårrulle sen sova. Måste gå upp kl 7 i morgon för att åka till Lund!! Men efter kursen ska det fikas med en vän som jag inte träffar så ofta som jag vill. Blev många fördelar med nya jobbet.