torsdag 13 december 2012

Dags att gå och lägga mig..

Måste ju ladda för ytterligare en natt i Tareqs tält! Eller Tareqs falafeltält som det nu börjar kallas. Det har börkat en liten tävling om vem som vill betala mest för en falafel. Såg nyss att det var en snubbe som köpte en falafel för 4500kr!

Igår gjorde jag typ 7000000 st falafelbollar! Kanske en minimal överdrift men efter 3 timmar av konstant falaflande så kändes det så. Tareq kallade mig Falafeldrottningen. Jag ville hellre vara falafelkung men eftersom han inte känner mig så väl så tittade han lite märkligt på mig. Ofta är en kung värd mer än en drottning så då vill jag naturligtvis vara kung! ;)

Fina Alice! 
Min tanke var att jag skulle vara mycket aktiv på alla sociala medier och mana folk till att engagera sig i Musikhjälpen. Jag räknade inte med hur trött en blir av att växla mellan att jobba 24-07 och 07-15. Vet Knappt vilken dag det är... Men jag kan i alla fall avslöja att jag har fantastiskt roligt och träffar en massa härliga mäniskor! Jag menar, hur många kan säga att de har lagat falafel med Tareq Taylor och Radiohjälpens generalsekreterare Per Byman? De är bägge två mycket trevliga.

Nu ska hjag äta lite middag och försöka sova ett par timmar. En e la en tant. ;) Om ni har lite tråkigt i natt är ni hjärtligt välkommna på en kaffe eller glögg?




måndag 10 december 2012

Det pirrar lite i magen..

Om knappt två timmar börjar årets Musikhjälp i Malmö! Om sju timmar börjar jag mitt första pass av fem som jag kommer att jobba frivilligt denna vecka. Jag har ingen aning om vad som kommer att hända men det är sjukt att jag kommer att få vara en sådan stor del av insamlingen.

Jag kommer enbart att arbeta i Musikhjälpens försäljningstält men jag är mycket säker att det kommer hända en massa saker där också. Förutom när jag inte står vid tältets ingång och stalkar Kodjo! Det kommer att samlas in saker till loppis och auktion. Vi kommer även att samla in gamla mobiltelefoner som ska bli nya!

Ni kommer att bombarderas med information under veckan om vad som händer, va inte oroliga! ;) Jag blir självklart mycket glad för besök också. Självklart ska ni också vara med!

Mina tider:
11:e 24-07
12:e 07-15
14:e 24-07
15:e 07-15
16:e 15- slutet

Som ni ser har jag en del "obekväma" arbetstider. Men så är det när en är arbetsfri ;) Jag kommer även att försöka pressa in arbetsökande, språkcafé´och allmänt julmysande under veckan.

Om ni inte hittar mig förresten så är det för att jag har helt bytt utseende i min nya fräscha frisyr!


Nu middag, sen sömn!