tisdag 7 februari 2012

Spännande nyheter!!

Är det INTE gott om i mitt liv... Blir arbetslös den 1:a mars men det visste jag ju sen innan.. Det börjar bara komma närmare med jäkligt stora steg. Hade inte arbetslösheten inneburit en sådan pytteliten inkomst så hade jag med glädje välkomnat den.

En dröm värld där jag enbart gjort vad som passade för stunden, sömn, föreläsningar, träning, läsa, enbart söka spännande jobb och en massa massa saker till!

Allt detta kan jag absolut göra ändå fast med en härlig stress känsla och en uns av konstant panik. Mmm mysigt..  Tappar huden i ren ångest!

Muahahahahha.. Allt för att kunna lägga upp en äcklig bild på mig själv!! Fast erkänn att jag fortfarande är stek het! 

Jag vet att jag lovat att lägga upp en liten film på mig där jag bevisar mina kunskaper på gitarren. Jag har bara inte orkat lista ut hur! Jag vet att datorn har en kamera och ljud, men vad använder jag för att göra en liten filmsnutt? 

Har funderat länge på min nästa 30-dagars utmaning och nu kommit på den; Under de nästa 30-dagarna ska jag HITTA ETT JOBB! 

Sicken överraskning, kände att ni nästan svimmade av förvåning framför era datorer. Helt seriöst måste jag hitta en bättre struktur än den jag har nu vilken är "jag orkar inte!!" Jag är faktiskt generellt väldans bra på att hitta jobb, för er som känt mig länge så byter jag jobb ca vartannat år. Inte för att jag vill men för att arbetsgivare älskar visstids- och projektanställningar. Har egentligen aldrig stört mig men känner att det skulle vara skönt att hitta MITT jobb, det som bara ligger och väntar på att jag ska hitta det. SUCK

Fick för övrigt en tavla av mannen, jag älskar den och framförrallt så påminner den mig varje dag om vad jag faktiskt vill göra med mitt liv!